Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Servicii mentenanta web

Accept our magic

“Dezvoltarea unui site este un lucru uşor. Tot ce trebuie să faci este să te holbezi la ecran până începi să transpiri sânge” 

Marty Neumier

Servicii mentenanta web

Noul dvs site este online! Acum aveţi nevoie de un mod de a menţine site-ul dvs. actualizat cu conţinut nou si exact. Prin actualizarea în mod regulat a site-ului dvs. veţi îmbunătăţi clasarea pe motorele de căutare, veti creşte numărul de vizitatori ai siteului şi veţi consolida prezenţa online a firmei dvs.

Un plan de întreţinere a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dumneavoastră! Pe masura ce tendinţele şi tehnologiile evoluează şi afacerea dvs este în creştere, planurile noastre de mentenanta asigura evolutia siteului dvs odata cu modificarea acestor tendinte.

Servicii fara contract

În cazul în care optaţi să nu vă înscrieţi pentru unul dintre planurile noastre de întreţinere a site-ului, puteţi beneficia în continuare de servicii oferite de noi pentru intretinerea site-ului la tariful de 15 € / ora

Exemple de servicii incluse in planurile tarifare pentru mentenanta web:

Ati auzit probabil de destul de multe ori termenul de mentenanta web. Masina ta merge periodic in service? Si website-ul dvs. trebuie sa mearga uneori in service-ul magic pentru a fi adaptat noilor tendinte, pentru a fi updatat si curatat de eventuali intrusi. Asa cum ai grija de masina, pentru ca ea iti poate produce bani, ar trebui sa ai grija si de website pentru ca el iti aduce clienti care se pot transforma in bani.

Continut

Modificare informatii, modificare sau prelucrare de fotografii, adaugare/stergere clipuri video, modificare structura meniu, adaugare pagini noi cu servicii noi.

Structura

Verificare link integrity, conexiune link-uri interne/externe, verificare parametri SEO, optimizare parametri SEO on site, verificare keyword-uri, verificare densitate cuvinte cheie.

Vizual

Modificari vizuale pentru schimbare brand identity, modificare header website, modificari ale slide-urilor, schimbare coloristica dupa trendul business-ului, prelucrare foto produse.

Securitate

Scanare website, verificare certificate SSL, curatare cookies-uri, initializare proces de strangere cookies, testare website in toate platformele pentru afisare corespunzatoare.

*Această listă este un exemplu al serviciilor incluse în planurile de întreţinere pentrus site-ul web. Aceasta nu este o listă completă.

O intreaga echipa dedicata proiectului tau

Punem la dispozitia ta nu doar echipa designis.ro ci si modul nostru de gandire, concept si implementare a proiectelor in care ne implicam. Nu ne incarcam mintea cu 10 proiecte odata. Suntem adeptii expresiei “putin dar bun” si incercam sa transformam vise in realitate. De cele mai multe ori ele pot deveni realitate cu ajutorul “magicienilor” designis.ro. Doar spune-ne cum ti-ai visat proiectul si vom veni in intampinarea ta cu o solutie care sa iti fie pe plac.

Modul de lucru pe care il utilizam este atat de simplu dar atat de complex in backend. Iti adresam cateva intrebari, stabilim liniile clare si concise si directia in care trebuie sa mergem (nu ne place directia opusa vantului), ne apucam de treaba si iti livram in cel mai scurt timp proiectul dupa care discutam aspecte care pot fi imbunatatite (daca exista) si ne apucam de testat. That’s all folks! Tot ce ai de facut este sa ne raspunzi la subiect la toate solicitarile pe care le vom avea.

0+
Clienti
0+
Proiecte finalizate
0%
Satisfactie clienti
0+
ani experienta

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

 Email contact@designis.ro

 Urgenta? 0040 746 450 914