Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Servicii design Iasi

Doar avioanele ne mai pot depasi! Si din pacate nu ne incarcam cu kerosen.

Pentru noi, the sky is the limit!

Logo Design

Logo / sigla va apare in toate documentele, in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie. Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie.

Afla mai multe informatii

Tu esti mandru cu logo-ul tau?

Un logo este reprezentarea vizuala a unei societati, a unei marci, a unui mesaj. Acesta trebuie sa fie simplu, sa aiba o linie grafica eleganta, sa fie usor de recunoscut si de memorat, fiind un simbol percutant in mesajele comerciale si publicitare.

Cartea ta de vizita

Desenata cu magie

Cartea de vizită este un accesoriu indispensabil în mediul de afaceri. La prima vedere doar un simplu dreptunghi de carton, cartea de vizită serveşte drept mijloc de comunicare scris şi grafic şi în acelaşi timp vă reprezintă în faţa clienţilor, colaboratorilor şi partenerilor de afaceri prezenţi şi viitori.

Puncte cheie ale unei carti de vizita eficiente

Un rol important în transmiterea corectă a mesajului îl are grafica cărţii de vizită. Este de preferat un design simplu, concis şi elegant. Trebuie acordată o mare atenţie culorilor utilizate. Nu trebuie exagerat cu numărul acestora. Culorile existente în logo-ul companiei ne oferă soluţia pentru decorarea cărţii de vizită.

Afise publicitare

Din experiență, am apucat să văd sute de afișe pe care era nevoie să le aprob. De multe ori am făcut greșeli, aprobându-le pe cele nepotrivite, însă am învățat din consecințe – unele pur și simplu nu erau băgate în seamă și am investit bani degeaba în print. Am aflat mai exact ce trebuie să conțină un afiş publicitar eficient.

Vrei sa afli mai multe despre afisul publicitar?

Cat de clar este conceptul tau?

Oamenii nu au răbdare să descifreze vreun cod ascuns sau să citească printre rânduri. Ei întâmplător văd afișul, și dacă au timp și răbdare se opresc să îl citească. Așa că fă-l ca ei să înțeleagă din prima mesajul, și să reacționeze pe termen scurt; altfel, dacă nu mai văd alt material al aceluiași brand, vor uita de el.

Grafica flyere

Fără îndoială flyer-ul sau fluturaşii publicitari sunt una din cele mai cunoscute modalităţi de pomovare a produselor sau serviciilor unei firme. Ei au un randament ridicat deoarece pot fi înmânaţi selectiv doar persoanelor ce constituie target-ul firmei. Serviciile noastre de design flyere / fluturaşi publicitari au ca scop promovarea produsului dvs. către clienţi fără ca fluturaşul sau mesajul să fie „pierdut pe drum”.

Sau poate pliante?

Un mod utilizat de a promova un produs sau un serviciu al firmei tale este pliantul. Acesta este o cale simplă şi directă de intra în contact cu potenţialii clienţi. Este important ca Flyer-ul/pliantul să aibă un design profesional, expresiv şi informaţii ce vor creşte interesul clienţilor asupra firme sau produselor tale.

Foi cu antet

It is very easy to use

Luând în considerare faptul că, foile cu antet nu fac decât să reprezinte o imagine a companiei utilizată în cadrul colaborărilor zilnice, conţinutul acestora este foarte important. Cel mai mare succes aduc foile cu antet cu cele mai simple caracteristici. Prin urmare, ţinând cont de spaţiul redus al unui antet, simplitatea poate fi oferită prin introducerea în cadrul antetului a celor mai stricte informaţii: logo-ul şi sloganul companiei, precum şi datele de contact şi adresa.

Mape de prezentare

Realizare mape de prezentare

In cadrul targurilor, conferintelor, expozitiilor o importanta deosebita o prezinta mapele de prezentare. Acestea trebiue sa aibe un aspect grafic deosebit, profesionist. O mapa de prezentare constituie un instrument ideal de marketing pentru compania Dvs. Realizam design in format vectorial pentru mape de prezentare folosind imagini de calitate, la 300dpi. Impreuna cu fisierul sursa necesar pentru tipar, livram mapa de prezentare si in format jpeg, pdf sau png transparent pentru preview sau inserare in documente office.

Plicuri personalizate

Tu personalizezi plicurile?

Niste plicuri pentru corespondenta personalizate ofera identitate firmei dumneavoastra prin afisarea logoului, fonturilor personale, culorilor, informatiilor exacte, ele putand fi folosite la orice ocazie, de la corespondenta uzuala, expedierea de felicitari, anunturi, reclame, la anuntarea ocaziilor speciale (nunti, botezuri ). Plicurile deja formate pot fi personalizate numai digital, print negru sau color. Se pot personaliza inclusiv plicurile cu fereastra. Personalizarea digitala a plicurilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor.

Produse personalizate

Putem personaliza orice!

Daca vrei sa le cumperi ceva special celor dragi sau colegilor de lucru si te-ai saturat de produse generice, un cadou personalizat este exact ce ai nevoie. Fie ca vrei ceva funny, romantic sau pentru vreo anumita ocazie speciala, la IdeaPlaza ai din ce alege. Avem sute de cadouri personalizate pentru toate gusturile: cani, perne, rame foto, puzzle-uri, ceasuri, ciocolate si alte obiecte. Fa-i pe cei dragi sa simta cat de speciali sunt pentru tine! Obiecte cadou personalizate şi decoraţiuni unice pentru orice ocazie! Alegeţi un ursuleţ sau iepuraş de pluş cu un tricou cu poza dvs. pentru cel mai mic membru al familiei.