Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Un magazin virtual

primul pas catre profit

Vrei sa profiti de vastele oportunitati pe care le ofera internetul? Doresti propriul magazin virtual? Noi iti oferim o solutie de comert electronic personalizata nevoilor tale, simplu de utilizat si administrat!

Avantajele unui magazin virtual

Spre deosebire de magazinul traditional, cu existenta fizica, magazinul virtual are o serie de avantaje:

Nu necesita existenta unui spatiu comercial

Costurile de intretinere sunt extrem de reduse

Este accesibil 24h/zi, 7 zile/saptamana fara alte costuri

Puteti vinde in orice colt al lumii

Nu necesita existenta vanzatorilor

Usurinta mare in actualizarea gamei de produse oferite

Puteti lansa oferte personalizate fiecarui client in parte pe baza comenzilor facute

Puteti colecta feedback rapid si eficient

Interfata clienti (Front-end)

Grafica

 • Grafica personalizata
 • Aranjare produse dupa preferinte
 • Navigare intuitiva
 • Dinamism

Accesibilitate

 • User friendly
 • Magazin intuitiv
 • Cos cumparaturi personalizat
 • Ofertare dupa tip client

Usabilitate

 • Produse nelimitate
 • Modalitati variate de plata
 • Modalitati variate de transport
 • Filtrare produse intuitiva

Securitate

 • Structura baza de date md5
 • Solutie antivirus
 • Certificare SSL
 • Securizare logare
0+
Clienti
0+
Proiecte finalizate
0%
Satisfactie clienti
0+
ani experienta

De ce sa vand si pe online?

Segmentul vanzarilor on-line a crescut si creste an de an atat datorita securitatii pe care vanzatorii online o au ct si a diversitatii de produse care pot fi comercializate. Segmentul vanzarilor on-line mai are foarte multa pana sa ajunga la maturitate dar asta nu inseamna ca nu poate fi o componenta importanta in vanzarile pe care le faci pe langa cele traditionale. Am putea scrie romane in care sa venim cu argumente pentru realizarea unui magazin on-line dar ne rezumam la a spune: minim 30% din vanzarile tale trebuie sa fie generate on-line pentru a-ti optimiza costurile cat mai bine. Noi stim sa facem asta! Tu vrei sa fii ajutat?

Monitorizare vanzari

Prin sistemul pe care ti-l punem la dispozitie poti vizualiza toate informatiile necesare bunei desfasurari a business-ului tau. Odata lansat si setat corespunzator tu nu trebuie sa mai faci nimic decat sa livrezi produse, sa actualizezi stocuri si sa iti promovezi cat mai bine afacerea. Website-ul tau va fi pregatit sa factureze, sa pregateasca avizele de livrare catre client si sa monitorizeze livrarea.

Analize amanuntite

Rapoartele pe care le poti vizualiza din backend-ul magazinului tau te vor ajuta sa iti imbunatatesti atat stocurile cat si modul de a privi business-ul tau online. Vei putea monitoriza care produs se vinde cel mai bine, care produs este accesat cel mai des, de unde aterizeaza oamenii pe site-ul tau si multe alte rapoarte.

O intreaga echipa dedicata proiectului tau

Punem la dispozitia ta nu doar echipa designis.ro ci si modul nostru de gandire, concept si implementare a proiectelor in care ne implicam. Nu ne incarcam mintea cu 10 proiecte odata. Suntem adeptii expresiei “putin dar bun” si incercam sa transformam vise in realitate. De cele mai multe ori ele pot deveni realitate cu ajutorul “magicienilor” designis.ro. Doar spune-ne cum ti-ai visat proiectul si vom veni in intampinarea ta cu o solutie care sa iti fie pe plac.

Modul de lucru pe care il utilizam este atat de simplu dar atat de complex in backend. Iti adresam cateva intrebari, stabilim liniile clare si concise si directia in care trebuie sa mergem (nu ne place directia opusa vantului), ne apucam de treaba si iti livram in cel mai scurt timp proiectul dupa care discutam aspecte care pot fi imbunatatite (daca exista) si ne apucam de testat. That’s all folks! Tot ce ai de facut este sa ne raspunzi la subiect la toate solicitarile pe care le vom avea.

Punem lucruri in miscare

Timpul este dusmanul erei noastre si constientizam acest aspect zi de zi. De aceea ne-am propus inca de la inceput ca proiectele noastre sa se desfasoare la viteza si capacitate maxima. Livrarea unui proiect dureaza in medie intre 2 si 7 zile.

Magicienii site-urilor

Pentru ca uneori ne dorim sa fim copii si pentru ca picilor le plac magicienii am decis sa ne intitulam “magicienii de site-uri”. Pentru ca transformam praful magic (viziunea ta) in ceva butonabil. Si pentru ca ne iese de fiecare data. Si pentru ca avem antrenament.

Rezultate rapide

Un site construit nu inseamna vizibilitate imediata si rezultate neasteptat de bune din prima saptamana de functionare. Avem experienta proiectelor anterioare si stim cum sa atingem rezultate scontate daca si tu ai ai putintica rabdare.

Un alt fel de marketing

Ne-am saturat sa ne explice Loranzi si Szekely ce inseamna marketing si cum il fac ei, pacalind zeci de anteprenori sa cumpere produsele lor. Produsul pe care ti-l livram respecta regulile de marketing dar este adaptat exact pe necesitatile business-ului tau.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

 Email contact@designis.ro

 Urgenta? 0040 746 450 914