Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Realizare aplicatie web

Service by SEO Crawler

O aplicatie web este o aplicatie ce ruleaza pe un server web si este accesata printr-un browser de un numar nelimitat de clienti. Aplicatiile web pot fi folosite cu usurinta si de catre persoane fara pregatire tehnica de specialitate in domeniul tehnologiilor web.

Cele mai folosite aplicatii web

In ziua de astazi, o mare parte a siturilor web inglobeaza aplicatii web complexe. Aplicatii web des intalnite:

forum (platforma open-source phpBB)

newsletter

magazin virtual

blog

sistem de management al continului – CMS

sistem de publicare al stirilor

O intreaga echipa dedicata proiectului tau

Punem la dispozitia ta nu doar echipa designis.ro ci si modul nostru de gandire, concept si implementare a proiectelor in care ne implicam. Nu ne incarcam mintea cu 10 proiecte odata. Suntem adeptii expresiei “putin dar bun” si incercam sa transformam vise in realitate. De cele mai multe ori ele pot deveni realitate cu ajutorul “magicienilor” designis.ro. Doar spune-ne cum ti-ai visat proiectul si vom veni in intampinarea ta cu o solutie care sa iti fie pe plac.

Modul de lucru pe care il utilizam este atat de simplu dar atat de complex in backend. Iti adresam cateva intrebari, stabilim liniile clare si concise si directia in care trebuie sa mergem (nu ne place directia opusa vantului), ne apucam de treaba si iti livram in cel mai scurt timp proiectul dupa care discutam aspecte care pot fi imbunatatite (daca exista) si ne apucam de testat. That’s all folks! Tot ce ai de facut este sa ne raspunzi la subiect la toate solicitarile pe care le vom avea.

Etape in realizarea unei aplicatii web

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Consultanta

 • Scopul aplicatiei
 • Stabilire necesitati
 • Stabilire termene si conditii
 • Estimare cost total si final

Proiectare

 • Desenam cu creionul magic
 • Implementam cu bagheta magica
 • Studiem piata magica
 • Scoatem jobenul si cerem feedback

Optimizare si testare

 • Optimizam pentru user friendly
 • Optimziam pentru magicianul Google
 • Optimizam pentru mobile si tablet responsive
 • Testam in toate platformele si dispozitivele

Mentenanta si suport

 • Asiguram protectia datelor
 • Protejam de atacuri externe
 • Verificam conectivitatea periodic
 • Updatam codul dupa trend

Punem lucruri in miscare

Timpul este dusmanul erei noastre si constientizam acest aspect zi de zi. De aceea ne-am propus inca de la inceput ca proiectele noastre sa se desfasoare la viteza si capacitate maxima. Livrarea unui proiect dureaza in medie intre 2 si 7 zile.

Magicienii site-urilor

Pentru ca uneori ne dorim sa fim copii si pentru ca picilor le plac magicienii am decis sa ne intitulam “magicienii de site-uri”. Pentru ca transformam praful magic (viziunea ta) in ceva butonabil. Si pentru ca ne iese de fiecare data. Si pentru ca avem antrenament.

Rezultate rapide

Un site construit nu inseamna vizibilitate imediata si rezultate neasteptat de bune din prima saptamana de functionare. Avem experienta proiectelor anterioare si stim cum sa atingem rezultate scontate daca si tu ai ai putintica rabdare.

Un alt fel de marketing

Ne-am saturat sa ne explice Loranzi si Szekely ce inseamna marketing si cum il fac ei, pacalind zeci de anteprenori sa cumpere produsele lor. Produsul pe care ti-l livram respecta regulile de marketing dar este adaptat exact pe necesitatile business-ului tau.

O parte din realizarile noastre

Portofoliu?

  0+
  Clienti
  0+
  Proiecte finalizate
  0%
  Satisfactie clienti
  0+
  ani experienta

  Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

  Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

   Email contact@designis.ro

   Urgenta? 0040 746 450 914