Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914
PROMOVARE PRIN SOCIAL MEDIA

DACA NU ACUM, ATUNCI CAND?

O intreaga echipa dedicata proiectului tau

Punem la dispozitia ta nu doar echipa designis.ro ci si modul nostru de gandire, concept si implementare a proiectelor in care ne implicam. Nu ne incarcam mintea cu 10 proiecte odata. Suntem adeptii expresiei “putin dar bun” si incercam sa transformam vise in realitate. De cele mai multe ori ele pot deveni realitate cu ajutorul “magicienilor” designis.ro. Doar spune-ne cum ti-ai visat proiectul si vom veni in intampinarea ta cu o solutie care sa iti fie pe plac.

Modul de lucru pe care il utilizam este atat de simplu dar atat de complex in backend. Iti adresam cateva intrebari, stabilim liniile clare si concise si directia in care trebuie sa mergem (nu ne place directia opusa vantului), ne apucam de treaba si iti livram in cel mai scurt timp proiectul dupa care discutam aspecte care pot fi imbunatatite (daca exista) si ne apucam de testat. That’s all folks! Tot ce ai de facut este sa ne raspunzi la subiect la toate solicitarile pe care le vom avea.

Putem spune, fara riscul de a exagera, ca retelele de socializare au schimbat radical felul in care interactionam, legam prietenii si iubim, felul in care muncim, dar si felul in care facem afaceri. Ceea ce a inceput ca un trend, la scara mica, in campusurile universitare de peste Ocean, a ajuns aproape peste noapte un mod de viata pentru 7 miliarde de oameni. Aceasta revolutie a mijloacelor de comunicare ne-a luat pe sus si ne-a redefinit existenta.

Intr-un secol al super-vitezei, in care informatia este consumata total diferit fata de acum 20 de ani si se propaga cu viteza luminii tocmai pentru ca este distribuita pe canalele sociale, retele ca Facebook, Twitter si Google+ ofera posibilitati nebanuite, nu doar pentru indivizi, ci si pentru afaceri.

Puterea social media, impactul sau asupra vietii noastre, este incalculabil.

0+
Clienti
0
Business-uri optimizate
0%
Satisfaction
0+
ani experienta

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

 Email contact@designis.ro

 Urgenta? 0040 746 450 914