Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Promovare site web Iasi pentru Google

SEO & SEM

La momentul actual, cel putin in Romania, Google este cel mai folosit motor de cautare cu peste 98% cota de piata. De aceea si titlul acestei pagini este optimizarea pentru Google si NU optimizarea pentru mototorele de cautare (bing, yahoo etc)

Competita? Avem noi grija sa fii peste

La momentul actual, cel putin in romania, Google este cel mai folosit motor de cautare cu peste 98% cota de piata. De aceea si titlul acestei pagini este optimizarea pentru Google si NU optimizarea pentru mototorele de cautare (bing, yahoo etc)

Cu un numar de siteuri ce creste de la zi la zi, internetul devine un loc tot mai competitiv. Poate fi usor chiar si pentru cel mai aratos site sa nu atraga atentia si numarul de vizitatori preconizati – in conditiile in care se lupta cu tot mai multe siteuri pentru aceste lucruri.

Optimizarea pentru motoarele de cautare – SEO – face siteul dvs sa iasa cat mai in fata in aceasta competitie si sa atinga rezultate scontate.

Milioane de oameni folosesc motoarele de cautare in fiecare zi, dar putini vor trece de a doua pagina de rezultate. Prin tehnicile de optimizare folosite, garantez o clasare cat mai sus in motoarele de cautare si o crestere a traficului siteului. Si bineinteles, trafic mai mare inseamna clienti mai multi…

Keyword Research

Cu maiestrie alegem cuvintele cele mai potrivite pentru optimizarea afacerii tale in mediul on-line. Folosim tool-uri certificate astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Analiza competitiei

Analizam cu atentie cum si-a optimizat website-ul competitia ta directa si incercam sa contracaram metodele lor de a se promova astfel incat site-ul tau sa fie deasupra tuturor!

Link Building

Un proces care se intinde pe o perioada lunga de timp dar care va avea rezultate vesnice daca vei asculta sfaturile noastre si vei agrea un comportament agreat de Google in mediul online. 

Analizare rezultate

Totul este simplu atunci cand sfaturile noastre sunt puse in practica si pasii stabiliti de la inceput nu sunt sariti. Optimizarea unui site nu se face rapid pentru a avea rezultate de lunga durata.

A face un website fara a-l optimiza pentru motoarele de cautare este ca si cum ai face o reclama TV fara a cumpara timp de antena.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

 Email contact@designis.ro

 Urgenta? 0040 746 450 914