Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Newsletter development

Marketing prin email

Vrei sa iti targetezi vizitatorii? Trebuie sa „vorbesti” cu ei, sa le trimiti oferte personalizate cu promotiile/ofertele tale, astfel tu vei converti mult mai usor vizitele lor in bani.

Metodele prin care poti obtine acest lucru este landing page-ul si newsletterul.

S-au inscris in baza ta de date. Si acum?

Ai avut o companie care ti-a strans peste 1000 de email-uri alte clientilor si a potentialilor viitori clienti? Acum ce faci cu toate aceste email-uri? Cum poti convinge fostii clienti si viitori tai clienti sa cumpere de la tine in conditiile in care oferta ta este asemanatoare cu cea a concurentei? Concurenta ta le trimite un email de ziua lor in care ii felicita, le trimite un email cu felicitari la sarbatorile importante in care strecoara si cateva produse pe care le are in focus. Tu faci asta?

Operatori de date cu caracter personal

Conform legislatiei in vigoare orice vanzator on-line trebuie sa fie inregistrat in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal. Noi te putem ajuta in scurt timp sa notifici Autoritate si sa obtii numarul de inregistrare in Registru. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un chestionar pe care ti-l vom furniza in momentul cererii de oferta. Costurile cu inregistrarea in Registru sunt de 50 RON pentru notificare. 

Sistem de email marketing folosit si in evenimente

Sistemul nostru de email marketing a fost folosit cu succes si in cadrul evenimentelor desfasurate in zona Moldovei cu o rata de reusita de peste 97% si cu un bounce rate de doar 4% in urma analizarii tuturor adreselor de email furnizate de client. 

Sistemul a fost construit pentru a trimite 10.000 email-uri pe ora astfel incat toti destinatarii sa primeasca intr-un interval scurt email-ul conceput pentru afacerea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca website-ul tau poate suferi fluctuatii de trafic. 

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri

Pentru ca ne place sa scriem mail-uri (si pentru ca oferim serviciu de email marketing) avem rugamintea ca orice solicitare sa fie si in scris. Nu vrem sa uitam sau sa pierdem detalii si de aceea te rugam sa ne scrii. Toate solicitarile intra in CRM-ul nostru si nici un email nu poate fi ratat.

 Email contact@designis.ro

 Urgenta? 0040 746 450 914