Promovare site web Iasi

La momentul actual, cel putin in romania, Google este cel mai folosit motor de cautare cu peste 98% cota de piata. De aceea si titlul acestei pagini este optimizarea pentru Google si NU optimizarea pentru mototorele de cautare (bing, yahoo etc)

Cu un numar de siteuri ce creste de la zi la zi, internetul devine un loc tot mai competitiv. Poate fi usor chiar si pentru cel mai aratos site sa nu atraga atentia si numarul de vizitatori preconizati – in conditiile in care se lupta cu tot mai multe siteuri pentru aceste lucruri.

Optimizarea pentru motoarele de cautare – SEO – face siteul dvs sa iasa cat mai in fata in aceasta competitie si sa atinga rezultate scontate.

A face un website fara a-l optimiza pentru motoarele de cautare este ca si cum ai face o reclama TV fara a cumpara timp de antena.

Milioane de oameni folosesc motoarele de cautare in fiecare zi, dar putini vor trece de a doua pagina de rezultate. Prin tehnicile de optimizare folosite, garantez o clasare cat mai sus in motoarele de cautare si o crestere a traficului siteului. Si bineinteles, trafic mai mare inseamna clienti mai multi…