Mai multe like-uri pe Facebook, mai multe sanse de castig!

Promovare FacebookDaca ai o afacere, a avea un web site de prezentare nu mai este suficient de cativa ani. Pentru a avea succes si a obtine profit, ai nevoie de o prezenta sociala activa, altfel spus de o activitate sustinuta pe retelele de socializare, si de o strategie sociala bine pusa la punct. Insa cei mai multi antreprenori din Romania neglijeaza acest aspect vital al afacerii lor, sau pur si simplu il ignora. De ce? Raspunsurile variaza intre inconstienta si lipsa de tenacitate, deoarece social media presupune o investitie de resurse, atat banesti cat si umane. Social media inseamna mai mult decat timp consumat, inseamna timp castigat.

Media sociala a schimbat felul in care afacerile interactioneaza cu clientii lor, dar si intre ele. Potrivit studiilor de piata efectuate, 90% dintre consumatori au incredere in recomandarile apropiatilor sau cunoscutilor de pe retelele de socializare, Comanda acum in timp ce doar 14% au incredere in reclame. Iata de ce social media este esentiala pentru afacerea ta. Mai multe conturi, mai multe postari pe Twitter, mai multe like-uri pe Facebook, mai multe sanse de castig!

ATENTIA CLIENTILOR = PROFIT PENTRU AFACEREA TA

Ceea ce trebuie sa intelegi este ca marketingul social nu este despre web site-uri pe care utilizatorul sa le viziteze. Social media este despre relatii, iar orice relatie trebuie intretinuta. Daca vrei sa ai clienti, trebuie sa le oferi continut de calitate si sa ii implici in lumea ta, sa le stimulezi dorintele, nu in ultimul rand cea de a-ti cumpara produsele! Social media este o combinatie de marketing, publicitate, PR si relatii cu clientii, dar si de psihologia consumului.

Azi, oamenii folosesc tehnologia in toate deciziile lor – de la achizitionat produse la ales un partener de viata. Fiecare are un smartphone sau o tableta de care se foloseste in activitatile zilnice, de la shopping la socializare. Iata de ce a folosi media sociala devine crucial pentru orice afacere. O afacere prospera din profit si notorietate, din antrenarea publicului sau. Social media este una dintre cele mai subtile si mai eficiente metode de a le obtine. Daca esti antreprenor, te vom ajuta sporind identitatea brandului tau pe piata, marindu-i vizibilitatea in cercuri mai largi (like-uri pe Facebook, followers pe Twitter). Daca nu recurgi la social media, nu castigi insa nimic. Tine minte! Ratezi 100% din ocaziile pe care nu le iei.
Social Media

4 MOTIVE PENTRU CARE RETELELE DE SOCIALIZARE SUNT ESENTIALE:

  • Tii legatura cu actualii dar si viitorii clienti
  • Dezvolti o relatie cu indivizi din diverse medii
  • Un mediu interactiv prin care clientii pot da feedback pozitiv
  • Retelele sociale cresc expunerea afacerii tale si fidelizeaza publicu