Lucram de Luni pana Vineri de la 10:00-18:00
Email tudor@designis.ro Telefon contact +40 746 450 914

Grafica & Print Roll-up-uri

Sistem rollup Iasi

Grafica & Print la costuri reduse

Rollup-rile sunt un sistem portabil expoziţional, fiind uşor de transportat şi utilizat , recomandat pentru expoziţii, târguri sau afişare de reclame în magazine. Roll-upurile realizate reuşesc să decoreze standurile d-voastră expoziţionale cu un aspect foarte atractiv prin expunerea combinaţiilor de culori într-un mod cât mai plăcut.

Grafica aleasa transmite mesajul potrivit?

Tu cate rollup-uri ai?

Sistem rollup conţine: echipament de susţinere din aluminiu + husă pentru transport sistem + print. Dimensiunile la care se pot realiza roll-uprile sunt de de 85×200 cm. Ambalaj: Geanta textila / dimensiuni – L: 90cm; H: 11cm; A: 10cm / greutate – 2 Kg.

Sistemul rollup este format dintr-o caseta de aluminiu care contine printul personalizat si pretensionat, cu picioare de sustinere rabatabile si o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata. Sistemul retractabil al RollUp-ului de tragere a printului in caseta asigura atat protectia printului cat si un montaj usor si rapid. Portabilitatea foarte mare a standului atunci cand este strans il face ideal pentru expozitii, evenimente, prezentari, etc.

Stim cat de importanta este imaginea afacerii tale in ochii potentialilor clienti

Sistemele expozitionale roll-up banner se monteaza in mai putin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala.

Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva din tipurile de locatii unde pot fi folosite sistemele de afisare roll-up banner.

Vizibilitate sporita

Vitrine, magazine, showroom-uri, sali de conferinte sunt locurile ideale de plasare a rollup-ului.

Adresabilitate public tinta

Mesajul poate fi transmis direct catre publicul tinta interesat de serviciile prestate. O grafica buna capteaza atentia cititorului.

Mesaj transmis corespunzator

Un rollup nu treuie privit ca pe o investiti in imagine ci ca o metoda foarte buna de promovare a serviciilor sau produselor pe care le oferi.

O intreaga echipa dedicata proiectului tau

Punem la dispozitia ta nu doar echipa designis.ro ci si modul nostru de gandire, concept si implementare a proiectelor in care ne implicam. Nu ne incarcam mintea cu 10 proiecte odata. Suntem adeptii expresiei “putin dar bun” si incercam sa transformam vise in realitate. De cele mai multe ori ele pot deveni realitate cu ajutorul “magicienilor” designis.ro. Doar spune-ne cum ti-ai visat proiectul si vom veni in intampinarea ta cu o solutie care sa iti fie pe plac.

Modul de lucru pe care il utilizam este atat de simplu dar atat de complex in backend. Iti adresam cateva intrebari, stabilim liniile clare si concise si directia in care trebuie sa mergem (nu ne place directia opusa vantului), ne apucam de treaba si iti livram in cel mai scurt timp proiectul dupa care discutam aspecte care pot fi imbunatatite (daca exista) si ne apucam de testat. That’s all folks! Tot ce ai de facut este sa ne raspunzi la subiect la toate solicitarile pe care le vom avea.