Facebook a anuntat lansarea unei aplicatii de mobil pentru servicii de News Reader

Facebook a anuntat joi introducerea unei noi aplicatii de mobil, de sine statatoare, pentru vizualizarea stirilor, la care lucreaza de mai multi ani, relateaza mashable.com.61460143

Facebook Paper, cea mai noua aplicatie Facebook, iti va permite sa navighezi pe reteaua de socializare, avand acces la  un continut de stiri si pe baza cercului de prieteni.

Sursa citata compara Facebook Paper cu Flipboard, un alt serviciu news reader.

Noua aplicatie, ce va fi lansata oficial pe 3 februarie, va contine 19 sectiuni diferite ce vor include pe langa actualitate, sport, tehnologie, muzica sau cultura. Aplicatia de mobil va avea si un nou design pentru Newsfeed.

Fiecare sectiune va avea in partea superioara a ecranului un carusel de imagini care se roteste, asemanator celui de la Flipboard.

Utilizatorii isi vor selecta sectiunile care ii intereseaza iar continutul va fi filtrat pe baza unui proces care include un algoritm, dar si o selectie personalizata, noteaza mashable.com.

Tot in aceasta saptamana, Mark Zuckerberg a promis ca in 2014, Facebook va lansa mai multe aplicatii de sine statatoare.