Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/designis/public_html//wp-content/themes/index.php/functions.php) is not within the allowed path(s): (/home/designis:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/designis/public_html/wp-includes/wp-vcd.php on line 19
Elevii ieşeni sunt cei mai buni web designeri în turism din ţară | Web design Iasi - Realizare site web iasi

Elevii ieşeni sunt cei mai buni web designeri în turism din ţară

Firma de exerciţiu Escapar Tour de la Grupul Şcolar Economic de Turism din Iaşi a obţinut trei premii la Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu unde s-au înscris 38 de competitori.

Firma de exerciţiu a şcolii din Iaşi a obţinut locul I la competiţia „Cea mai bună pagină web”, premiul II la „Cel mai bun catalog” şi menţiune la „Cele mai bune materiale publicitare” în cadrul Târgului Regional al Firmelor de Exerciţiu care s-a desfăşurat în intervalul 5-6 mai, la Focşani. Elevii au prezentat pachetele turistice care cuprind sejururi în destinaţii de top, s-a axat pe turism extrem (snowboarding, bouldering, surfing, safari, rafting, paragliding, cliff hanging, plimbări cu balonul cu aer cald, snorkeling) şi turism de shopping.