Plicuri personalizate Iasi

De ce v-ati multumi cu  plicuri simple, albe, cand puteti avea  plicuri personalizate dupa nevoile si dorintele dumneavoastra?

Suntem specializati in productia de  plicuri personalizate de orice natura si pentru orice scop. Spuneti-ne cum ati dori sa fie plicurile dumneavoastra iar noi vi le executam. Emboss sau folio nu reprezinta o problema, precum nici lacuirea lucioasa/mata sau plastifierea lucioasa/mata.

Niste plicuri pentru corespondenta personalizate ofera identitate firmei dumneavoastra prin afisarea logoului, fonturilor personale, culorilor, informatiilor exacte, ele putand fi folosite la orice ocazie, de la corespondenta uzuala, expedierea de felicitari, anunturi, reclame, la anuntarea ocaziilor speciale (nunti, botezuri ).

Plicuri personalizate – aceste materiale promotionale sunt utile in crearea unei imagini puternice si serioase a unei companii. De asemenea, utilizarea lor scuteste timp pretios pentru adresarea expeditorului.
Plicurile personalizate dau corespondentei dumneavoastra o nota speciala si sunt o marturie a calitatii pentru afacerea dumneavoastra. Creati-va propriul design de plic, pentru plicurile dumneavoastra de inalta tinuta.

Plicurile deja formate pot fi personalizate numai digital, print negru sau color. Se pot personaliza inclusiv plicurile cu fereastra. Personalizarea digitala a plicurilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor.

Se pot face de asemenea plicuri personalizate inca de la tiparirea colii din care urmeaza sa fie formate. Plicuri personalizate inca din tipar sunt recomandate in cazul in care grafica are un grad de acoperire mai mare de 30% sau design-ul grafic implica personalizarea cu culori speciale (argintiu, auriu, Pantone). De asemenea tiparirea plicurilor e recomandata in situatia in care avem un design grafic care atinge marginile plicului personalizat.
Prin tiparirea plicurilor se obtin formate atipice speciale, care reprezinta in sine un element de personalizare ce poate diferentia si intarii identitatea vizuala corporate. De asemenea se poate opta pentru harti speciale (texturate, natur, colorate in masa ) sau finisari special (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor creea unicitate si vor mari graul de interes al destinatarului pentru continutul plicului personalizat astfel.

Plicurile pot fi personalizate si cu date sau imagini variabile, in principal pentru comunicari cu caracter comercial. Plicurile personalizate pot fi printate cu orice date utile job-ului de mailing.

Alegerea unor plicuri personalizate

Pentru o alegere potrivita a plicurilor de care aveti nevoie trebuie avute in vedere urmatoarele:
– dimensiunea inserturilor (plicul trebuie sa fie cu minim 1 cm mai lung si ½ cm mai inalt decat materialele ce urmeaza a fi inserate in el)
– modul de distributie
– modalitatea de inchidere a plicurilor, gumata, autoadeziva sau siliconica
– deschiderea  (plicurile pentru corespondenta cu inserare automata au deschiderea pe latura mare iar plicurile pentru documente pe latura mica);
– ce se doreste a se tiparii pe plic, astfel se poate folosi hartie offset, kraft sau speciala