Identitate vizuala.

Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie.nagual-club-bar-lounge-a-brand-manual-design

In general, exista mai multe tipuri de logo, sigla firma. Amintim doar: logo grafic, o imagine abstracta, o forma geometrica (Nike, etc.) sau logo text, bazat pe numele companiei, si un font special, unic (Coca Cola, Sony, etc.). Sau un logo ce combina grafica si textul intr-o maniera distinctiva.

  • identificare cerinte(daca exista preferinte in ce priveste simbolul, culorile, font-ul, etc);
  • realizam mai multe propuneri de sigla / logo;
  • alegeti modelul de sigla pe care il considerati reprezentativ sau varianta cea mai apropiata de ceea ce doriti sa obtineti;
  • ne comunicati eventuale modificari de adus siglei;
  • dupa efectuarea modificarilor finale, va livram fisierul sursa ( fisier .cdr – Corel Draw) dar si export in alte formate : jpg, pdf, png (transparent);

Logo / sigla va apare in toate documentele, in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie.

Un logo este reprezentarea vizuala a unei societati, a unei marci, a unui mesaj. Acesta trebuie sa fie simplu, sa aiba o linie grafica eleganta, sa fie usor de recunoscut si de memorat, fiind un simbol percutant in mesajele comerciale si publicitare.

Anumite logo-uri sunt compuse doar din numele firmei. Este cea mai simpla forma a logo-ului. Acesta poate fi imbogatit cu o sigla, cu un simbol, amplificandu-se astfel impactul mesajului si personalitatea firmei.  Logo-ul trebuie sa fie asociat unui stil vizual puternic. Un logo simplu si usor de memorat este cheia unei bune comunicari vizuale pentru firma sau societatea dumneavoastra.
Design-ul de logotip este un serviciu atat pentru societatile nou infiintate, cat si pentru societatile mai vechi care nu isi doresc un nou logo, ci doar un redesign al logotipului; cu alte cuvinte, vom conferi unui logo deja existent un aspect modern, il vom relansa, il vom actualiza, fara a-i altera, totodata, principalele concepte de comunicare, ii vom stiliza elementele grafice deja existente. Doar simbolul poate suferi anumite modificari, imaginea ameliorandu-i impactul vizual, sau linia fontului cu care este scris numele companiei, sau o noua cromatica poate sublinia noua dinamica vizuala a companiei.
Ansamblul elementelor grafice modeleaza un scenariu grafic, vizand schema de culori, codul vizual sau ambientul cromatic purtator de o semantica diversa; simbolurile si metaforele vizuale; corpul de litera (fontul). Toate aceste elemente grafice trebuie sa reflecte sigla (logo-ul) firmei si pictogramele folosite; sa expuna ideea centrala a firmei sau a produsului promovat. Stilul trebuie sa fie direct, concis, exact, puternic.

Realizare site web – Muzeu
Realizare site web – Muzeu
octombrie 20th, 2015
Concept Logo
Concept Logo
octombrie 20th, 2015
Site web agentie imobiliara
Site web agentie imobiliara
octombrie 20th, 2015
Site web salon manichiura
Site web salon manichiura
octombrie 20th, 2015
Identitate brand
Identitate brand
octombrie 20th, 2015