Realizare flyere Iasi

Fără îndoială flyer-ul sau fluturaşii publicitari sunt una din cele mai cunoscute modalităţi de pomovare a produselor sau serviciilor unei firme. Ei au un randament ridicat deoarece pot fi înmânaţi selectiv doar persoanelor ce constituie target-ul firmei.35@Flyere-A6-fv-size4-15327

Serviciile noastre de design flyere / fluturaşi publicitari au ca scop promovarea produsului dvs. către clienţi fără ca fluturaşul sau mesajul să fie „pierdut pe drum”.

Un mod utilizat de a promova un produs sau un serviciu al firmei tale este pliantul. Acesta este o cale simplă şi directă de intra în contact cu potenţialii clienţi. Este important ca Flyer-ul/pliantul să aibă un design profesional, expresiv şi informaţii ce vor creşte interesul clienţilor asupra firme sau produselor tale.
Excutam mape de prezentare office pentru prezentare sau păstrare documente volante cu diferite forme de buzunare, cu sau fără loc de carte de vizită.

Flyerele, pliantele sau revistele publicitare de succes sunt acelea care prezintă compania, produsul său serviciul în aşa fel încât să se creeze intenţia de cumpărare. Aceasta înseamnă că flyerul, pliantul sau revistă publicitară trebuie să ofere informaţii concise, bine structurate şi aşezate în pagină în mod atrăgător. Toate aceste aspecte cumulate împreună cu tiparul de calitate, transformă flyerul, pliantul sau revistă într-un instrument de promovare de succes care poate rămâne mult timp în posesia potenţialului client garantându-vă o rată mare de feed-back la campania dvs.

.